Нема коментара

У Бијељини мук око скандала са експлицитним фотографијама

  • Извор: АТВ
  • 15.02.2024. 10:25

Велики скандал ових дана потреса Бијељину, након што је у јавност испливала преписка Спасоја Живановића из Црњелова, блиског пријатеља градоначелника Бијељине Љубише Петровића, са непознатом особом.

Како смо већ писали, Фотографије из преписке приказују готово потпуно голу женску особу у, како се јасно види, службеном аутомобилу тамошње Цивилне заштите.

Међутим, у Градској управи и Цивилној влада мук и нико се не оглашава о овом скандалу.

Покушали смо да назовемо градоначелника Петровића, али нам се није јављао на телефон и чим добијемо његов коментар објавићемо га.


Испливале фотографије голе жене у службеном ауту: Петровићев пријатељ се похвалио

Испливале фотографије голе жене у службеном ауту: Петровићев пријатељ се похвалио

Мало више среће имали смо са Младеном Марићем, савјетником у Одјељењу за борачко.инвалидску и цивилну заштиту, који нам се јавио на телефон, али није желио ништа да коментарише.

"Вјерујте да немам коментар, не бих ништа коментарисао", рекао нам је, очигледно упознат са скандалом.

На наше питање да ли је у бијељинској цивилној заштити покренута икаква истрага око овог случаја, дао нам је исти одговор.

Када смо покушали да га упитамо за контакт особе која би могла да нам да више информација, спустио нам је слушалицу.

Подсјећамо, Живановић се у једној преписци похвалио како у задњем дијелу службеног аутомобила вози скоро потпуно голу дјевојку.

Фотографије које је објавио, приказују женску особу у тангама у приколици возила за цивилну заштиту.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм