Uskoro nova atrakcija

U Šekovićima pri kraju izgradnja gradskog bazena

  • Извор: АТВ
  • 30.06.2023. 19:31

Izgradnja gradskog bazena u Šekovićima je pri samom kraju. Radnici su i danas na gradilištu. Samo da ne bude kiše, kažu, i sve će biti spremno za 15 dana.

„Trebalo bi, ne zavisi sve od nas. I od vremena zavisi nešto“, kaže Dragan, radnik na gradskom bazenu. 

I Šekovljani gledaju u nebo. Svi sa nestrpljenjem iščekuju početak rada gradskog bazena. 

„Hoću, kupaću se zato što je baš vruće i baš mi je drago što će Šekovići dobiti bazen.“ 

„Hoću na bazen obavezno. Da se rashladimo malo“. 

Gradski bazen je najveći projekat Šekovića u ovoj godini. Cilj je da lokalnom, ali i stanovništvu iz susjednih opština, pruže dodatni sadržaj u ljetnim mjesecima. 

„Grubi građevinski radovi su privedeni kraju. Tri bazena su gotova sa te strane, a ostali su još neki fini i sitni detalji unutar samih bazena da se odrade“, rekao je Miladin Lazić načelnik opštine Šekovići.

A tokom ljetnih mjeseci, osim na gradskom bazenu, stanovništvo će imati priliku da uživa u brojnim kulturnim i sportskim manifestacijama. Sve to u okviru „Kul jula“. 

A sam kraj „Kul jula“ obilježiće i koncert pjevača Vlade Georgieva. Koncert je zakazan za 30. jul ispred osnovne škole u Šekovićima i besplatan je za sve građane. Ovdje u Šekovićima nadaju se da će to privući i turiste iz susjednih opština.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:00 Васкршња посланица 2024.

    'Васкршња посланица 2024.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)