Savjet mjesne zajednice

Večeras završnica 17. Manifestacije "Dani u Branešcima"

  • Извор: АТВ
  • 23.07.2023. 11:59

Večeras će se u Branešcima kod Čelinca održati završnica 17. Manifestacije "Dani u Branešcima" koju organizuje Savjet mjesne zajednice.

Od 19 časova biće služen parastos palim borcima stradalim u odbrambeno-otadžbinskom ratu koji će služiti paroh braneški Luka Božić. 

Nakon parastosa na igralištu će se održati manifestacija na kojoj će nastupiti mnoga kulturno-umjetnička društva, klub realnog aikida "Vukovi" Branešci, a nakon toga završnica turnira u malom fudbalu čini je generalni sponzor prof. dr Vlado Đajić.

Takođe, biće održan cjelovečernji koncert "Branešci moj rodni kraj" na kojem će nastupiti Željko Derajić u pratnji Pink Panter Benda Banjaluka na čelu sa Aleksandrom Vujmilovićem.

Branešci su u petak proslavili veličanstveno krsnu slavu Svetog Velikomučenika Prokopija. Svetu arhijerejsku liturgiju je služilo nekoliko sveštenika, a nakon liturgije u muzilkom programu nastupile su brojne muzičke zvijezde na čelu sa Bajom Malim Knindžom. U programu je uživalo nekoliko hiljada ljudi, a kum slave bio je prof.dr Vlado Đajić.

Organizatori pozivaju sve da prisustvuju večerašnjem programu u Branešcima.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: