Теслић

"Водоводу" милиони, грађанима проблеми

  • Извор: АТВ
  • 07.12.2023. 18:57

"Водоводу" милиони, грађанима проблеми. Снабдијевање водом у Теслићу никако да се устабили. Бар не онако како грађани очекују. Теслићани се жале да је вода често мутна, а притисак слаб.

Да проблема има више не крију ни у Општинској управи Теслић. Кажу, све је то до радова.

"У току су интензивни радови на уградњи нове технолошке линије - опреме на филтер станици у Студенцима. Због тога се повремено дешавају потешкоће у снабдијевању водом, јер у овом процесу замјене опреме се то не може избјећи. У склопу наведених радова је дошло и до дужег прекида у снабдјевању водом", наводе из Општине.

И управо је тај дужи прекид изазвао и највеће незадовољство Теслићана. Тада је због олујног невремена нестало струје, а потом су и сви корисници остали без воде, јер у том моменту, "Водовод" није имао спојен агрегат. 

"Агрегат се монтира. Ради се нова фабрика. Само тако се хоће и потрефило се, кад се агрегат кренуо монтирати, нестало је и струје. Не мислим исте секунде, али у том пориоду и тако се потрефило", рекао је Лука Јотановић, директор "Водовода".

Теслићани се надају да ће у локалном Водоводу, послије милионских инвестиција, ускоро потрефити и да одговорније раде свој посао. У Општинској управи увјеравају, након завршетка комплетног пројекта изградње фабрике воде, снабдијевање ће бити континуирано и стабилно.

Када се то тачно очекује, нису прецизирали. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.