Требиње

Вукановић пријавио Буху: Заборавља да је он упадао на посједе, снимао станове...

  • Извор: Агенције
  • 10.02.2024. 09:21

Народни посланик Небојша Вукановић потрчао је да пријави свог суграђанина Небојшу Буху да му је дошао на приватни посјед, узнемиравао породицу, заборављајући на колико је он посједа ушао, снимао куће и станове, прозивао, називао лоповима, стављао мету на чело и због кога су многе мајке и дјеца ноћи преплакале.

Вукановић мисли да само он има породицу и да је он "херој“ када друге пресреће,  најбезобразније уништава, пријети им да ће их оставити без хљеба, крова над главом, глуми шерифа, кабадахију,  а у посљедње вријеме  снагу и надмоћ показује над женама, пријетећи им да ће их он, баш он, народни посланик, послати тамо одакле су дошли, упирући им прст у око, ликујући што их је престрашио и што ће дисати само када им он каже.

Заборавља Вукановић да и супруга Небојше Бухе - Ана Бокоњић Буха коју прогања више од деценије, има мајку, оца,  двије мале дјевојчице  које се годинама тресу да ли ће им неко закуцати на врата након Вуканових упада на њихов посјед, снимајући им зграду у којој живе, показујући стан, а безброј пута је без икаквог разлога пресрео, уходио, а ниједну прилику није пропустио да је помене не бирајући ријечи и увреде, као и многе своје колеге са којима је био нераздвојан.

Није Вукана забољело већ је ликовао када је својим папарацо снимцима наводио да управо Ану и све оне које је прозивао његови људи псују, најпогрднијим именима називају, позивају на линч и најстрашније вријеђају. Докле ће цијели град да трпи лажи и насиље овог човјека кога нико никада није позвао на одговорност.

Док је годинама Ану Бокоњић Буху покушавао да уништи, понижава, представи као монструма није му било важно да је њен муж био његов пријатељ и да су заједно играли кошарку како сада наводи, већ се чуди његовој реакцији што брани породицу.

Шта би урадио Вукан да је била обрнута ситуација?

Иако је био престрашен од “пријетњи” Небојше Бухе, који мирно разговара  са рукама у џеповима (што се види и на снимку),  а који је у граду познат као узоран, поштен и вриједан  човјек, син погинулог борца, отац двије мале дјевојчице, Вукановић  је и овај пут видио шансу за свој политички маркетинг, па је брже боље,  потрчао да помене и СНСД и власт и њихову одговорност.

(Рејтинг.инфо)

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    '''Путуј, пробај, заволи са Лазаром' откриће вам чари туризма и гастрономије широм Републике Српске и одвешће вас на позната, мање позната, па чак и сасвим непозната мјеста.