Mediji objavili video

"Ajde, Slavko": Objavljen snimak pucnjave u Obrenovcu

  • Извор: Курир
  • 14.12.2022. 19:12

Objavljen je snimak pucnjave u Obrenovcu koja se dogodila u ponedjeljak u popodnevnim časovima, a zbog koje je uhapšen Slavko Đ. (30) iz tog grada.

Kako saznaje "Kurir", Slavko Đ. se tereti za pokušaj ubistva S.T. (28) koji je, inače, radnik obezbjeđenja u jednom klubu u Obrenovcu.

Na snimku se, kako kaže izvor upoznat sa slučajem, vidi oštećeni S.T. kako izlazi iz ulaza zgrade, a potom se tu zaustavlja automobil porše, a u kojem su bili Slavko Đ, Miodrag Z, koji se nalazi u bjekstvu, i još dva, za sada, neidentifikovana mladića.

Kako se vidi na snimku, S.T. potom kreće da bježi iza zgrade, a četvorica mladićas naoružani kreću za njim. Sustižu ga i ispaljuju jedan metak u njegovom pravcu, a potom se vraćaju u automobil i odlaze.

Dok bježe ka automobilu nazad, osumnjičeni viču: "Ajde, Slavko!".

Inače, Slavko je malo zaostao za njima i posljednji je ušao u automobil prije nego što su pobjegli sa mjesta događaja.

Podsjetimo, Slavko Đ. je danas salušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu i on je iskoristio svoje zakonsko pravo da se brani ćutanjem, a tereti se da je on namamio S.T. da izađe ispred te zgrade, tako što ga je pozvao telefonom.

Njemu i Miodragu Z. na teret se stavlja krivično djelo pokušaj ubistva u saizvršilaštvu. 

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.