Banjaluka

Akcija "Piran" - Pronađena laboratorija za uzgoj marihuane, uhapšene dvije osobe

  • Извор: АТВ
  • 12.07.2023. 14:37

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka, sproveli su akciju kodnog naziva "Piran" u okviru koje su lišili slobode dva lica incijala Ј.M. i Đ.P., saopšteno je iz MUP-a Srpske.

Lica su lišene slobode zbog postojanja sumnje da su počinili krivična djela organizovani kriminal u vezi sa neovlaštenim prometom opojnim drogama.

Lica se sumnjiče da su u periodu od jula 2021. godine do jula 2023. godine u napuštenoj kući, na području grada Banjaluka, kao organizovana kriminalna grupa napravili laboratoriju za vještačku proizvodnju opojne droge marihuane Canabis sativa.

Nezgoda na izlazu iz Banjaluke, vozilo završilo na krovu

Nezgoda na izlazu iz Banjaluke, vozilo završilo na krovu

U ovim aktivnostima izvršen je pretres lica, kuća, pomoćnih objekata i motornih vozila koje koriste osumnjičena lica.

Tom prilikom su pronađeni i oduzeti mobolni telefoni, novac, oprema za proizvodnju opojne droge, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela

Kako saznajemo, jedan od njih je travu pokušao da sakrije u septičku jamu.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина