ATV

Modriča

Akcija policije: Uhvaćeni kako se drogiraju u autu, u pretresima oduzeta droga

 • Извор: АТВ
 • 11.09.2023. 10:34

Tri osobe sa područja Modriče uhapšene su zbog sumnje da su izvršile krivična djela "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ i "Omogućavanje uživanja opojnih droga“.

G.G., N.N. i G.K uhapšeni su u subotu kada ih je policija primijetila da u automobilu konzumiraju kokain.

"Operativnim radom na terenu policijski službenici su uočili lica inicijala G.K. i G.G. da u parkiranom vozilu vlasništvo lica inicijala N.N. konzumiraju opojnu drogu koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, te su od istih oduzeli tri vrećice sa sadržajem bijele praškaste materije ukupne težine od 2,2 grama", saopštila je Policijska uprava Doboj.

Nakon ovih dešavanja, policija je pretresla porodične kuće pomenutih osoba i ugostiteljskog objekta koji pod zakupom koristi lice inicijala G.K.

Tom prilikom pronađene su i oduzete dvije vrećice marihuane ukupne težine od 85,5 grama, kao i bong - posuda za konzumiranje marihuane.


Ponovo opljačkana firma koju je ojadila i Mirnesa S. iz BiH

Ponovo opljačkana firma koju je ojadila i Mirnesa S. iz BiH

"Pronađena je i jedna kutija od cigareta sa sadržajem biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana ukupne težine od 1,3 grama, četiri vrećice sa sadržajem bijele praškaste materije ukupne težine od 4,9 grama, jedna folija sa sadržajem biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana ukupne težine od 1,1 grama, jedna slamčica sa ostacima bijele praškaste materije, jedan držač za sim kartice sa ostacima bijele praškaste materije, jedna vrećica sa ostacima biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana, četiri ostatka ručno spravljene cigarete, tri cigarete djelimično korištene sa nepoznatim sadržajem i dvije vrećice sa ostacima bijele praškaste materije", dodaje se u saopštenju.

Po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv uhapšenih će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenim krivičnim djelima.

Пратите нас и путем Вибера

 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

  Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.

 • 11:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 11:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 12:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:15 Бизнис клуб (Р)

  ‘Бизнис клуб’ приближава економију и пружа релевантне актуелности из области економије и привреде, прати економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражује њихов утицај на раст и развој економије у Српској.