Претреси

Акција "Троугао": Ухапшено пет особа због привредног криминала

  • 24.04.2024. 08:52

Полицијски службеници Сектора криминалистичке полиције Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево, под надзором тужиоца Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, уз техничку подршку Обавјештајно-безбједносне агенције (ОБА) БиХ реализују оперативну акцију "Троугао".

Како је саопштено из МУП-а КС до сада је ухапшено пет особа и то Џ.Р. (46), М.О. (48), Е.З. (50), М.Ч. (57) и Ј.Р. (47), сви из Сарајева. Међу ухапшенима је и једна жена и у питању је Џ.Р.(46).

"Настављају се претреси стамбених и пословних објеката, на више локација на подручју општина Центар, Нови Град и Илиџа у циљу документовања кривичних д‌јела из области привредног криминала, која су почињена на штету више физичких и правних лица", наводе из полиције.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм