Teška saobraćajna nesreća

Ana (20) pjevala i uživala na sestrinom rođendanu, sat kasnije preminula u bolnici

  • 03.12.2019. 07:54

Ana Katanić (20) iz Obrenovca poginula je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se u noći između nedjelje i ponedjeljka desila na Šabačkom putu u mjestu Urovac, kada je automobil, u kome je bila putnik, sletio s puta i prevrnuo se na krov. Tragedija se desila oko sat i po vremena nakon ponoći, a Ana i njena dva druga su se vraćali s proslave rođendana Anine sestre.

Oboren stub javne rasvjete, rasuti dijelovi automobila i komadi odjeće - scena je koja je ostala da svjedoči poslije stravične saobraćajne nesreće kod mjesta Urovci u Obrenovcu, u kojoj je nastradala Ana Katanić (20), a povrijeđeni Dušan D. (26) i Biriša F. (27).

- Za volanom „seata“ bio je Dušan D. (26) iz Obrenovca, a Ana i Boriša F. (27) bili su putnici. Dušan je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad automobilom, i to kada je izašao iz krivine, najvjerovatnije zbog neprilagođene brzine, i sletio je s puta u njivu. Nakon toga, „seat“ je udario u saobraćajni znak, pa u betonski stub ulične rasvjete. Tu se vozilo nije zaustavilo, već je udarilo u zemljani bedem i prevrnulo se na krov - kaže izvor Kurira i dodaje da je djevojka preminula u obrenovačkom domu zdravlja, dok je Boriša F. zadobio teške povrede i ljekari mu se bore za život.

- Vozač Dušan D. lakše je povređen - kaže izvor.

Očevici nesreće ispričali su da je prizor na mjestu gdje je „seat“ izletio s puta bio zastrašujuć. - Čuli su se muški glasovi, jaukanje neko i zapomaganje. Ljekari Hitne pomoći uspjeli su da izvuku djevojku iz olupine. Ona je hitno prevezena u dom zdravlja u Obrenovcu, ali je odmah po prijemu preminula. Suvozač je takođe bio u lošem stanju i nakon ukazane prve pomoći prevezen je u Urgentni centar u Beogradu - ispričao je očevidac.

Prijatelji nastradale Ane Katanić kažu da je ona prije saobraćajke bila na rođendanu svoje sestre. - Njena sestra slavila je 18. rođendan. Kada se žurka završila, društvo je želio da nastavi s provodom na nekom drugom mjestu. Vjerovatno su zato krenuli ka Šapcu. Još uvijek se na zna šta se dogodilo, da li je vozač bio pijan ili ne, da li je vozio brže ili ga je neko isekao... Istragom će biti utvrđeno šta se desilo. Za Aninu porodicu ovo je velika tragedija - rekao je prijatelj.

Da je Ana samo nekoliko sati prije tragične smrti bila na slavlju, svjedoče i snimci sa njenog profila na Instagramu. Ona je tokom cijele proslave sestrinog rođendana kačila snimke na kojima grli drugove, drugarice i sestru i pjeva. - Bože, kako godine lete, bože, do juče bila si dete - pjevala je Ana svojoj sestri, ne sluteći da će im to biti posljednja zajednička proslava.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић