Није познато гдје је снимак настао

Аудијем престизао колону под ротацијама и замало направио удес

  • 22.12.2023. 16:01

Зашто се млади на друштвеним мрежама све чешће хвале лудом вожњом?

Тинејџери снимају како претичу друга возила, нагло коче или прелазе у супротну траку, а онда се тиме буквално “нуде полицији”. Само је питање ко кога има у полицији, те да ли ће бити адекватно кажњен.

На видео снимку се јасно види како возач путничког аутомобила марке Ауди, престиже службену колону возила под ротацијом, управља брзином која није дозвољена на овој дионици пута, извршава ризично претицање као и улазак у “маказице” чиме је угрозио животе осталих учесника у саобраћају али и користи мобилни уређај за вријеме вожње.

Полиција потврдила: Нападач у Прагу извршио самоубиство

Полиција потврдила: Нападач у Прагу извршио самоубиство

На видео снимку се може јасно вид‌јети да возач управља брзином од 140 – до 160 km/h на ограничењу пута на којем је дозвољена брзина 60 km/h.

Све вријеме је снимао видео како би се похвалио пријатељима на Инстаграму.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм