Prije nekoliko sedmica

Probudila se iz kome australijska policajka koja je pala sa dubrovačkih zidina

  • Извор: Агенције
  • 14.09.2023. 21:40

Mlada australijska policajka (26) koja je prije nekoliko sedmica pala sa zida na Pilama te zadobila povrede opasne po život, sada je stabilno te je probuđena iz indukovane kome.

Potvrdio je to za "Dubrovački dnevnik" dr Marijo Bekić, direktor Opšte bolnice Dubrovnik.

"Pacijentica je nakon stabilizovanja vitalnih funkcija izmještena na dalje liječenje na odjel traumatologije i ortopedije, stabilno je. Očekuje se još jedan zahvat u kraćem trajanju u splitskoj bolnici, nakon čega će biti nastavljeno liječenje u našoj ustanovi" izjavio je dr Bekić.

Podsjetimo, Ela Katler zadobila je povrede opasne po život nakon što je 26. avgusta u kotaru Pile u Dubrovniku pala sa visokog zida između restorana Nautika i Dubravka.

Katlerova je pretrpjela višestruke prelome lubanje, kičme, nekoliko udova te 12 rebara. S njom je tada bio 34-godišnji muškarac koji je takođe pao sa spomenutog zida. On je pretrpio teške tjelesne povrede, tačnije prelom potkoljenice.

Potparolka PU Dubrovačko-neretvanske županije Andrijana Biskup rekla je da je moguće da se Katlerova naslonila na muškarca te da je moguće da je svemu kumovao alkohol.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

    'Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!