Трагедија

Ауто слетио у ријеку Уну, рониоци извукли тијело дјевојке

 • Извор: Радио Сарајево
 • 26.05.2024. 21:02

У Крајини се данас догодила трагична саобраћајна несрећа у којој је живот изгубила 25. годишња дјевојка.

Како је за портал "Радиосарајево.ба" изјавио Аднан Бегановић, портпарол МУП-а Унско-санског кантона до несреће је дошло у 18.45, на путу између Бихаћа и Босанске Крупе, у кањону ријеке Уне, локалитет Грмуша.

Портал јавља да је путничко моторно возило Фиат Пунто слетјело са пута у ријеку Уну, а за воланом је била дјевојка Е.П, рођена 1999. у Босанској Крупи, која је трагично изгубила живот.

Погледајте како је Шмит одавао почаст нацистима, а сада исмијава српске жртве

Погледајте како је Шмит одавао почаст нацистима, а сада исмијава српске жртве

С њом је у возилу био и А.А, рођен 2000. у Бихаћу, али он се успио спасити. Дјевојка је  нажалост остала заробљена у возилу.

"Након интервенције специјалне полиције и њихових ронилаца, дошли су до возила и извукли тијело, али све што су могли учинити јесте констатовати смрт", рекао је портпарол.

Пут Бихаћ - Босанска Крупа и даље је блокиран ради увиђаја те извлачења возила, а возачи се моле да користе алтернативне правце. Узрок несреће требао би бити познат након увиђајних радњи.

Пратите нас и путем Вибера

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

  'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?