Detalji napada

Bajonetom napao trgovca i policajca: "Šta je majku vam j.... zaklaću vas"

  • Извор: Независне
  • 24.03.2023. 12:31

Srđan P. iz Istočne Ilidže uhapšen je zbog sumnje da je u trgovini napao jednu osobu nožem, a zatim prilikom hapšenja istim napao i policajca, te je za njega Okružno javno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu zatražilo pritvor, potvrđeno je za "Nezavisne".

Terete ga da je počinio krivična djela ugrožavanje sigurnosti i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Naime muškarac je u utorak u Istočnoj Ilidži ušao u prodavnicu "Rimski most" vlasništvo C.V., te izvukao vojni nož - bajonet te krenuo prema njemu pokušavajući da ga napadne.

Muškarac je izbjegao napad i sakrio se u magacin prodavnice u kojem je ostao dok osumnjičeni nije napustio objekat.

Sve to  je kod oštećenog izazvalo osjećaj straha za ličnu bezbjednost i bezbjednost njegove porodice.

Takođe isti dan, kada su službenici Policijske stanice Istočna Ilidža O.Đ. i D.N. došli na adresu osumnjičenog u namjeri da ga uhapse on je otvorio vrata držeći nož u ruci.

"Nožem je krenuo prema policijskom službeniku O.Đ. prijeteći im riječima: 'Šta je majku vam j.... zaklaću vas'. Policijski službenik je izmakao da ne bi bio povrijeđen, a potom je odbacio nož u stubište zgrade, nakon čega su ga policijski službenici lišili slobode", navode iz Tužilaštva.

Pritvor mu je predložen jer postoji opasnost da će S.P. boravkom na slobodi imati priliku uticati na svjedoke, te uništiti, sakriti, izmijeniti dokaze ili tragove važne za krivični postupak.

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина