Za jednom osobom se traga

Banjalučani uhapšeni zbog krađe jaguara

  • Извор: АТВ
  • 25.05.2023. 11:12

Banjalučka policija uhapsila je A.G. i D.K. iz ovog grada zbog sumnje da su ukrali automobil jaguar.

Uhapšeni su predati policijskim službenicima Policijske uprave Odžak, kao i oduzeti predemeti i putničko vozilo koje se može dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela "Teška krađa“.

"Naime, policijski službenici Policijske uprave Banjaluka u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Gradiška, vršili su operativne provjere u vezi sa dopisom Policijske uprave Odžak u vezi krivičnog djela Teška krađa izvršeno dana 13.04.2023. godine na području opštine Odžak, kojom prilikom je otuđeno putničko vozilo marke jaguar", saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Preduzimanjem operativnih mjera i radnji utvrđeno je da se A.G. i D.K, koja su 24.05.2023. godine uhapšena i još jedno lice za kojim se intezivno traga, mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela.


Tužna vijest: Poznata glumica preminula u 28. godini nakon duge bitke sa rakom

Tužna vijest: Poznata glumica preminula u 28. godini nakon duge bitke sa rakom

"Takođe, na području Laktaša pronađeni su dijelovi putničkog vozila, a na području Gradiške putničko vozilo, koji su uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Posavskog kantona Orašje, uz potvrdu oduzeti", dodaje se u saopštenju.

Sve mjere i radnje preduzete su uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Posavskog kantona Orašje.

Тагови:
  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина