Hapšenje u Banjaluci

Banjalučanin osumnjičen da je ubo nožem dva sugrađanina i jednu osobu oteo

  • 06.12.2021.11:45

Banjaluka policija uhapsila je D.N. iz Banjaluke sumnje da izbo dvije osobe, a jednu oteo, saopštila je Policijska uprava Banjaluka.

Kako je saopšteno iz PU Banjaluka D.N. je osumnjičen da je u petak 3. decembra 2021. godine, oko 17.15 časova u ugostiteljskom objektu u Banjaluci, fizički napao Z.G. iz Banjaluke, a potom ga ubo nožem u predjelu desne noge. 

"Takođe, D.N. je osumnjičen da je u četvrtak 2. decembra 2021. godine, u 6.15 časova u ugostiteljskom objektu u Banjaluci, fizički napao S.A. iz Banjaluke i potom ga ubo nožem u glavu", dodaje se u saopštenju.

Kako se dodaje u saopštenju, sumnja se da je D.N. u četvrtak 2. decembra 2021. godine u 18.00 časova, u ugostiteljskom objektu u Banjaluci fizički napao sugrađanina N.S.

"D.N. ga je potom odveo i zaključao u podrumske prostorije svoje zgrade u kojoj je nastanjen", precizira se u saopštenju.

U saopštenju je pojašnjeno da je osumnjičeni D.N. počinio tri krivična djela, i to tjelesna povreda i krivično djelo protivpravno lišenje slobode.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o gore navedenim krivičnim djelima.

Tagovi: