Policija

Banjalučanin pucao iz automobila

  • Извор: АТВ
  • 06.09.2021. 10:08

Banjalučanin Lj.K. osumnjičen je da je u subotu pucao iz automobila u pokretu, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

"Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 04.09.2021. godine, prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka u ulici Omladinska u Banjaluci, uočili su da je iz vozila marke opel astra koje se kretalo u koloni vozila, nepoznato lice koje se nalazilo na mjestu suvozača kroz prozor vozila ispalilo tri hica iz pištolja u vazduh. Policijski službenici su zaustavili navedeno vozilo, te utvrdili da se radi o licu inicijala Lj.K. iz Banjaluke. Izvršenom kontrolom utvrđeno je da se radi o plinskom pištolju, koji je od navedenog lica oduzet, kao i određena količina municije", navodi se u saopštenju.

Lj.K. je podvrgnut ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu, kojom prilikom je utvrđeno 0,83 g/kg alkohola u organizmu.

"Protiv navedenog lica slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog počinjenih prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru i Zakona o oružju i municiji", zaključuje policija u saopštenju.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм