Drama ispred policijske stanice

Banjalučaninu oduzet auto, supruga došla pred policiju

  • 10.05.2021. 12:13

BANJALUKA - Banjalučaninu Radenku K. policija je u petak oduzela seat ibicu nakon pretresa i utvrđivanja da mu je zabranjeno upravljanje vozilom, saznaju "Nezavisne"

Kako dalje saznajemo, njegova supruga Darija K. je došla ispred policijske stanice gdje je deponovan auto, te negodovala zbog oduzimanja vozila.

Kako su pojasnili iz policije, uz navođenje inicijala, supruga je sjela u vozilo i na zahtjev policije nije htjela da ga napusti.

"Lice je lišeno slobode te će protiv istog biti podneseno zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija iz oblasti Zakona o javnom redu i miru", stoji u saopštenju.

Kako se navodi, provjerom u službenim evidencijama, utvrđeno je, da je navedeni višestruki povratnik u činjenju prekršaja, te da ima evidentiran dug u registru novčanih kazni u iznosu od 10.814 KM.

O svemu je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Banjaluka - Odjeljenje za prekršaje.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.