Braniće se sa slobode

Belivukov Aleksa Dunjić pušten iz pritvora

  • 07.04.2023. 19:03

U zgradu Specijalnog suda u Beogradu, danas je nastavljeno suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i ostalim optuženim pripadndicima njihove kriminalne grupe za sedam ubistava u Srbiji, otmice, trgovinu drogom i oružjem. Danas je svhedočio svhedok saradnik Nikola Spasojević, a nakon njegovog izlaganja neki od branilaca okrivljenih su zatražili da oni budu pušteni iz pritvora.

Aleksa Dunjić, jedan od članova klana Veljka Belivuka je pušten je da se brani sa slobode, saznaje "Blic".  On je iz pritvora izašao 4. aprila kada je Apelacioni sud ukinuo rješenje o produženju pritvora. 

Aleksa Dunjić se tereti da je je učestvovao u otmici I.  S. ispred stadiona u Humskoj ulici. I.S. su mučili u bazi stadiona, kao i silovali, prema optužnici protiv klana.

Protiv njega se ne vodi nijedan drugi krivični postupak i nije osuđivan.

Advokat Stefan Jokić se javio za reč i naveo da "nema ni obraza ni časti" da poslije izlaganja Spasojevića u 18. 30 sati traži ukidanje pritvora za Aleksu Stošića. Branilac Milovana Tadića, potom je zatražio ukidanje pritvora.

Advokat Dalibor Katančević zatražio je da pritvor bude ukinut optuženom Nemanji Lakićeviću. Branilac Vladimira Greka, advokat Dragan Malović zatražio je da veće i njemu ukine pritvor. Zamjenik tužioca za organizovani kriminal usprotivio se ovom prijedlogu, smatrajući da i dalje stoje razlozi da oni budu iza rešetaka. 

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)