Patrola brzo reagovala

Bijeljinski policajci spasili ženu koja se pokušala objesiti produžnim kablom

  • Извор: ИнфоБијељина
  • 20.02.2023. 22:29

Darko Spasojević i Slobodan Đurđić, bijeljinski policajci, spasili su danas u Bijeljini ženu koja se pokušala objesiti produžnim kablom u objektu u kojem živi kao podstanarka.

Ovaj slučaj je bijeljinskoj policiji prijavio njen stanodavac.

"Danas smo imali poziv od građanina koji je rekao da ima stariju žensku osobu koja živi kao podstanar u njegovom pratećem objektu i da je posljednja dva dana nije vidio. Na telefon mu se ne javlja, a ne može da otključa vrata jer se po njegovoj pretpostavci ključ nalazi sa unutrašnje strane vrata", rečeno je za InfoBijeljina iz PU Bijeljina.

Kako su dodali, patrola je odmah upućena na datu adresu i po dolasku na lice mjesta bili su svjedoci kada je vlasnik razvalio vrata svog objekta.

"Međutim, prilikom nasilnog obijanja brave nisu mogli da otvore vrata jer je gospođa pokušala da izvrši samoubistvo vješanjem i vrata nisu tako lako mogla da se otvore. Vođa patrole je skinuo opasač i uspio nekako da se provuče i zatekao je u ležećem položaju gdje je oko vrata imala obmotan produžni kabl. Pokušala je da izvrši samoubistvo vješanjem o bravu, odnosno kvaku, od vrata", precizirali su iz PU Bijeljina.

Policajac je uspio da joj skine kabl i tim joj je spasio život.

"Pozvali su Hitnu pomoć koja je odmah došla na lice mjesta i ukazala potrebnu pomoć. Gospođa se sada nalazi na Urgentnom bloku bijeljinske bolnice gdje će biti zadržana na daljem liječenju", rekli su za InfoBijeljina iz policije.

(InfoBijeljina)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.