Njemački mediji prenose

Bild: Mirnesa pljačku planirala 250 metara od policije

  • Извор: Аваз
  • 28.12.2022. 11:37

Njemački mediji ne prestaju da pišu o Mirnesi S. koja je, kako tvrde, ukrala više od milion eura iz kompanije u kojoj je radila.

Bild je otkrio da je Mirnesa živjela na trećem spratu u stambenoj zgradi u Kanstatu. Odatle je samo 250 metara do glavnog ulaza u prostorije Kriminalističke policije.

Mirnesa je u oktobru, radeći za kompaniju koja je između ostalog obavljala i poslove transporta novca u  Štutgartu, ukrala milion eura. Stavila je novac u crnu torbu i nestala, navodi Bild.

- Danas je njen stan prazan, a policija je promijenila bravu. Na vratima njenog stana visi poruka glavne inspektorice: "Vaš profilni cilindar je zamenjen! Pravi ključevi su kod policije" - piše Bild.

Mirnesa se u ovaj stan uselila na ljeto 2021., a njena komšinica je novinarima kazala da joj se predstavila kao direktorica ekspoziture i da radi od podneva do naveče.

Podsjećamo, Mirnesa iz Busovače digla je cijelu Njemačku na noge zbog krađe više od milion evra iz kompanije u kojoj je radila. 

Za njom je u toku potraga, a policija joj danima ne može ući u trag. U Štutgartu je poznata i pod nadimkom Miki, a prije zaposlenja u ovoj kompaniji radila je kao konobarica.

Kako je ranije saopšteno iz njemačke policije, Mirnesa je 14. oktobra ukrala novac kojem je imala pristup kao zaposlena u kompaniji za transport novca. Krađa je uočena isti dan, a policija je odmah započela istragu.

Policija je na zvaničnoj internet-stranici objavila kako za njeno pronalaženje nudi nagradu u iznosu od 37.500 evra.

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?