Денис Бунтић

Бивши хрватски рукометаш претукао супругу: Ухапшен у БиХ

  • Извор: 24сата.хр
  • 24.09.2023. 17:17

Денис Бунтић, бивши хрватски рукометни репрезентативац, приведен је у петак због напада на супругу Клару Бунтић, а полиција је претрагом куће пронашла велику количину ватреног оружја.

Он је ухапшен у Љубушком, а што је и потврђено локалним медијима.

"Осумњичени Д.Б. приведен је због кривичног дјела насиље у породици, недопуштено држање оружја или експлозивних ствари. Притвор је поднесен због опасности од утицања на свједоке и опасности да ће поновити кривична дјела", потврђено је за Bljesak.info из Тужлаштва Западнохерцеговачког кантона.

Портал 24сата је у посједу аудио снимка на којем се чује како Бунтић крвнички млати супругу Kлару, а она га плачући моли да престане. Снимак нису објавили јер је, како наводе, узнемирујућ и мучан. На њој се чује како га Kлара преклиње да је не туче и говори како то није заслужила. Чују се и њени јауци и ударци. Бунтић понавља 'Шта ниси заслужила?' док псује, вријеђа и удара је.

Снимак траје неколико ужасних минута. 

Бунтић је наставља млатити, виче јој да излази док га она преклиње да престане.

„Молим те, молим те, шта сам ти урадила? Шта сам ти урадила?“, жена преклињући понавља кроз плач. 

„Немој ме ударати више! Немој ме! Немој више!“, моли га она док је он ушуткава. Жена вришти од боли. Ударци одјекују док јој он пријети и вулгарно је вријеђа. Пријети јој да ће је убити. Она га моли да је пусти, да се може спремити и отићи. У позадини се чује плач дјетета, пише 24сата.

Овај портал је раније објавио исповијест Kларе Бунтић.

„Затворила сам очи док ме ударао. Нисам се могла одбранити. Ударао ме у леђа, у главу, у тртицу... Побјегла сам у тренутку кад се окренуо“, испричала је Kлара Бунтић. 

Њен супруг приведен је у петак у Љубушком након напада, а полиција му је у кући пронашла и цијели арсенал оружја, укључујући и зоље те аутоматско оружје. Ипак, пуштен је након испитивања и неће у притвор. Kако каже Kлара Бунтић, Денисова мајка ради у том суду.

Рјешењем Опћинског суда у Љубушком, Денису Бунтићу је забрањен прилазак супрузи Kлари на удаљености мањој од 100 метара. Бунтић се такође мора јављати у Полицијску управу Љубушки сваког дана, сазнао је портал Аваза.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм

    'Филм

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.