ATV

Денис Бунтић

Бивши хрватски рукометаш претукао супругу: Ухапшен у БиХ

 • Извор: 24сата.хр
 • 24.09.2023. 17:17

Денис Бунтић, бивши хрватски рукометни репрезентативац, приведен је у петак због напада на супругу Клару Бунтић, а полиција је претрагом куће пронашла велику количину ватреног оружја.

Он је ухапшен у Љубушком, а што је и потврђено локалним медијима.

"Осумњичени Д.Б. приведен је због кривичног дјела насиље у породици, недопуштено држање оружја или експлозивних ствари. Притвор је поднесен због опасности од утицања на свједоке и опасности да ће поновити кривична дјела", потврђено је за Bljesak.info из Тужлаштва Западнохерцеговачког кантона.

Портал 24сата је у посједу аудио снимка на којем се чује како Бунтић крвнички млати супругу Kлару, а она га плачући моли да престане. Снимак нису објавили јер је, како наводе, узнемирујућ и мучан. На њој се чује како га Kлара преклиње да је не туче и говори како то није заслужила. Чују се и њени јауци и ударци. Бунтић понавља 'Шта ниси заслужила?' док псује, вријеђа и удара је.

Снимак траје неколико ужасних минута. 

Бунтић је наставља млатити, виче јој да излази док га она преклиње да престане.

„Молим те, молим те, шта сам ти урадила? Шта сам ти урадила?“, жена преклињући понавља кроз плач. 

„Немој ме ударати више! Немој ме! Немој више!“, моли га она док је он ушуткава. Жена вришти од боли. Ударци одјекују док јој он пријети и вулгарно је вријеђа. Пријети јој да ће је убити. Она га моли да је пусти, да се може спремити и отићи. У позадини се чује плач дјетета, пише 24сата.

Овај портал је раније објавио исповијест Kларе Бунтић.

„Затворила сам очи док ме ударао. Нисам се могла одбранити. Ударао ме у леђа, у главу, у тртицу... Побјегла сам у тренутку кад се окренуо“, испричала је Kлара Бунтић. 

Њен супруг приведен је у петак у Љубушком након напада, а полиција му је у кући пронашла и цијели арсенал оружја, укључујући и зоље те аутоматско оружје. Ипак, пуштен је након испитивања и неће у притвор. Kако каже Kлара Бунтић, Денисова мајка ради у том суду.

Рјешењем Опћинског суда у Љубушком, Денису Бунтићу је забрањен прилазак супрузи Kлари на удаљености мањој од 100 метара. Бунтић се такође мора јављати у Полицијску управу Љубушки сваког дана, сазнао је портал Аваза.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

  Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.

 • 11:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 11:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 12:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:15 Емисија: Аграр (Р)

  Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.