Зеница

Бјежао од полиције на мотору и тврди: Хвала полицији што нас је претукла

  • Извор: Црна-хроника.инфо
  • 10.10.2023. 13:08

Права драма догодила се прије два дана у зеничком насељу Страњани када су полицијске патроле гањале двојицу младића на мотоциклу.

Младићи на скутеру од 49 кубика, са регионалног пута улазе у двориште породичне куће, и успијевају побјећи полицијским службеницима који су их “гањали” аутомобилом марке шкода.

Након завршетка пута, младићи су успјели побјећи, а полицијски службеници су се вратили на пут.

Све вријеме су их радници са чудом гледали.

Ријеч је о 20-годишњем младићу из Немиле под именом Мирел Шарић звани Бабука, пише портал "Црна Хроника".

Он је од раније познат полицијским службеницима због нарушавања јавног реда и мира, а све се догодило у недјељу у поподневним сатима.


Трагају за радницима: Фабрика у Српској почела производњу дијелова за Теслу

Трагају за радницима: Фабрика у Српској почела производњу дијелова за Теслу

"Ја сам младић који је бјежао полицији у Зеници. И као прво, оно је мотор од 1.500 кубика. Ухватили су мене и мог пријатеља, зато што смо стали и одлучили сакрити мотор у једну гаражу, а ми наставили трчати како би им побјегли. Ето како су нас ухватили у једној авлији у Страњанима. Када су нас ухватили, ставили су нам лисице на руке, бацали нас на под, ударали рукама и ногама. Разлог бјежања полицијским службеницима је тај што нисам имао возачку, тј. немам возачку никако", изјавио је Мирел Шарић звани Бабука.

"Захвалио бих се МУП-у ЗДК што су нас изударали, ја сам онај што је бјежао са мотором. Свезали су нас, па ударали. Узимали су нам мобителе како би избрисали снимке што смо их снимали кад су нас ударали. Одузели су нам све и претукли нас. И мене и јарана", додао је.

Он каже да познаје полицајца који их је наводно тукао.

"Полицајац који нас је шутао, знамо му и име и презиме из Зенице. И тако нас наша полиција чува, да нас шута и удара. Ја сам вадио и повредни лист јер сам отишао на болницу чим су нас пустили из ћелије. Хтјели су нас и доле ударати али нису могли због камера. Још једном да се захвалим полицији МУП-а ЗДК", изјавио је Мирел Шарић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: