Detalji tragedije

"BMW" se zakucao u automobil pun mladih, gurao ih 70 metara, pa odbacio u livadu!

  • 09.08.2019.09:54

Do stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila oko sat poslije ponoći došlo je kada se u "dačiju", koja se kretala iz pravca Bogovađe i uključivala na Ibarsku magistralu kod Županije, zakucao "BMW" kojim je upravljao dvadesetsedmogodišnji mladić.

U jezivom udesu život su izgubile četiri mlade osobe, a četiri su teško povrijeđene.

"Dačija" kojom je upravljao taksista iz Lazarevca, kretala se iz pravca Bogovađe i uključivala se na Ibarsku magistralu kada je u tom trenutku na njih naletio "BMW" koji je došao iz pravca Čačka.

Kako pričaju svjedoci jezivog udesa, "BMW" se kretao strahovitom brzinom, zakucao se u "dačiju" i, koliko je jak udarac bio jasno svjedoči i činjenica da je automobil gurao gotovo 70 metara! "Dačija" je nakon toga završila u livadi.

Kako javlja reporter Blica sa lica mjesta, automobil u kome su se nalazile stradale osobe smrskan je do neprepoznatljivosti.

Čak sedam ekipa vatrogasaca sjeklo je vozila kako bi iz njih izvadili žrtve i povrijeđene.

Kako se nezvanično saznaje, svi poginuli su sa područja Lazarevca.

Mladić iz automobila smrti se "ničega ne sjeća"

Jedan mladić S.I. (20) od četvoro povrijeđenih u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila kod mjesta Županjac, teže je povrijeđen i nalazi se u bolnici u Valjevu.

Policija je obavila razgovor sa S.I. koji je sjedio na zadnjem sjedištu BMW, i on im je tom prilikom rekao da se ničega ne sjeća. On je zadobio teže tjelesne povrede i prevezen je u Bolnicu u Valjevu.

S.I. je iz Lazarevca.

Podsjećamo, pripadnici MUP u Beogradu uhapsili su N. M. (27) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

On se sumnjiči da je noćas, sat poslije ponoći, upravljajući vozilom "BMW" izazvao saobraćajnu nesreću na Ibarskoj magistrali kod mjesta Županjac.