Radi u Staroj Gradišci

Carinik se pijan zabio u ogradu pa ostavio auto i otišao kući

  • Извор: Јутарњи.хр
  • 03.09.2021. 16:16

Virovitičko-podravska policija saopštila je da je saobraćajnu nezgodu 30. avgusta oko 11.50 sati u Virovitici, pod uticajem alkohola skrivio 48-godišnji vozač.

Kako saznaje Jutarnji, riječ je o Denisu Krstanoviću, virovitičkom cariniku. Vozio je crvenu Mazdu virovitičkom Ulicom Andrije Štampara sa 2,3 promila. Kod kućnog broja 7 u blagom lijevom zavoju - jer, kako se tvrdi u policijskom saopštenju, nije bio sposoban držati vozilo bliže desnoj ivici kolovoza - sišao je na šljunčanu i zelenu površinu, polomio rasvjetni stup te ga ispod vozila gurao do kućnog broja 1, gdje je metalni nosač udario u metalnu ogradu i zaustavio automobil.

Potom je izašao iz automobila te otišao kući. 

Virovitički opolicajci su mu došli na kućna vrata, a on im je odbio dati i vozačku i ličnu kartu. Proveli su alkotestiranje te je ustanovljeno da je u ponedjeljak popodne naduvao 2,3 promila alkohola u krvi.

Srećom, u saobraćajnoj nezgodi nije bilo povrijeđenih ljudi, ali je počinio materijalnu štetu od oko 50.000 kuna. Policija će mu na kućnu adresu dostaviti i obvezni prekršajni nalog zbog više počinjenih prekršaja, priopćila je policija.

Iz Carinske uprave su za Jutarnji potvrdili da Krstanović, koji trenutno radi na Graničnom carinskom uredu Stara Gradiška na radnom mjestu, carinik III. vrste, nije bio niti je trebao biti u službi kada se nesreća dogodila. Nemaju informacije o dosadašnjim slučajevima eventualnog pijanstva svog službenika. Naveli su i da će nakon utvrđivanja činjenica i okolnosti odlučiti o daljim mjerama.

Тагови:
  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм