PU Trebinje

Četvorka "pala" zbog droge

  • Извор: АТВ
  • 21.01.2022. 16:20

Trebinjska policija uhapsila je lica iz ovog grada čiji su inicijali N.Đ, B.M, F.R. i A.V, koja su osumnjičena da su izvršila krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droge.

Iz trebinjske Policijske uprave saopšteno je da su pripadnici policije juče oko 2.00 časa ova lica zatekli u napuštenom objektu u Trebinju gdje su uočili odbačenu najlonsku vrećicu u kojoj se nalazila droga spid težine oko 1,9 grama.

Policija je uočila i da se u tom objektu vrši vaganje i prepakivanje droge jer je primijećena digitalna vaga i veći broj vrećica koje su, najvjerovatnije, korištene za pakovanje narkotika.

U saopštenju se navodi da su uviđajem pronađeni i oduzeti i najlonska vrećica sa spidom težine oko 214 grama, u kojoj se nalazila još jedna manja vrećica sa oko 2,8 grama ove droge.

- Pronađeni su i oduzeti i keramička posuda u kojoj se nalazila još jedna manja vrećica sa drogom spid, težine oko 3,4 grama, nosači SIM kartica, te veći broj najlonskih vrećica koje su korištene za pakovanje droge - dodali su iz Policijske uprave Trebinje.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Trebinje izvršen je pretres kuća i pomoćnih prostorija koje koriste uhapšena lica i tom prilikom je u kući koju koristi lice čiji su inicijali F.R. pronađena i oduzeta vojna poluautomatska puška.

O pronađenom oružju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju, koji se izjasnio da to ima obilježje krivičnog djela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

U toku je rad na dokumentovanju ovih krivičnih djela, napominje se u saopštenju.

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина