Tragedija za tragedijom

Crna sedmica: Za pet dana na putevima Srpske poginulo 10 osoba

  • Извор: АТВ
  • 28.08.2023. 12:52

Deset života izgubljeno je za svega pet dana na putevima Republike Srpske, u sedam tragičnih nesreća.

Crna sedmica počela je u srijedu, 23. avgusta, kada je nastradao vozač pola Lj.S. iz Kostajnice. On je automobilom sletio sa puta u mjestu Palijin, prilikom čega je izgubio život.

Svega nekoliko sati kasnije u Bijeljini se dogodila još jedna nesreća sa tragičnim ishodom. Naime, vozač golfa (72) sletio je sa skelskog graničnog prelaza Subotište u rijeku Savu. Ronioci su vozilo i tijelo uspjeli da izvuku tek tri dana kasnije, 26. avgusta.

Dva dana poslije ove dvije nesreće, 25. avgusta, jeziva tragedija dogodila se na brzom putu kod Banjaluke. U sudaru automobila, koji se kretao kontra stranom, i vozila Hitne pomoći poginula je pacijentkinja iz Prnjavora.


Tužilaštvo saopštilo detalje nesreće kod Prnjavora: Četvoro nastradalih

Tužilaštvo saopštilo detalje nesreće kod Prnjavora: Četvoro nastradalih

Motociklista iz Hrvatske izgubio je život u subotu kada se sudario s automobilom u mjestu Kaoci kod Srpca. Oba vozila zapalila su se nakon sudara, a uprkos brzoj reakciji Hitne pomoći, motociklisti nije bilo pomoći.

Istog dana, u mjestu Kostajnica poginuo je vozač fijata G.Č. iz Doboja. Do nesreće je došlo kada je izgubio kontrolu nad automobilom i sletio sa puta.

Nesreća koja je tokom crnog niza odnijela najviše života dogodila se u nedjelju naveče kod Prnjavora. Četiri osobe poginule su u sudaru pežoa i pasata u mjestu Štrbci. Svi nastradalil bili su u pežou, a nadležni još uvijek utvrđuju njihov identitet.


Jeziva nesreća na putu Mrkonjić Grad - Jezero, poginuo motociklista

Jeziva nesreća na putu Mrkonjić Grad - Jezero, poginuo motociklista

Noćas, svega 50 minuta poslije ponoći, nova tragedija. Vozač motocikla Suzuki Z.E. iz Jajca izgubio je život u mjestu Oćune kod Mrkonjić Grada. Tužilaštvo je naredilo istragu da se utvrde okolnosti nesreće, a naređena je i obdukcija poginulog motocikliste.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    '''Путуј, пробај, заволи са Лазаром' откриће вам чари туризма и гастрономије широм Републике Српске и одвешће вас на позната, мање позната, па чак и сасвим непозната мјеста.