Тузла

Цурио плин па дошло до експлозије на бензинској пумпи!

  • Извор: Кликс
  • 07.10.2023. 21:48

У унутрашњости пословнице бензинске пумпе Петрол у насељу Ирац у Тузли вечерас је дошло до експлозије која је највјероватније узрокована цурењем плина.

Kако сазнаје Kликс, повријеђених особа није било, али је настала велика материјална штета.

Kако је за овај портал рекла портпарол Управе полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона Аднана Спречић, Полицијској станици Центар око 18:55 сати је пријављено да је у унутрашњости једне од просторија објекта бензинске пумпе Петрол у улици Рударска у Тузли дошло до експлозије највјероватније усљед истјецања плина.

"Том приликом је наступила материјална штета већег обима, док није било повријеђених особа. На мјесто догађаја је одмах упућена патрола Полицијске станице Центар те припадници Професионалне ватрогасне јединице Тузла. Мјесто догађаја је обезбијеђено од полицијских службеника, док су плинске инсталације обезбијеђене од особе која је овлаштена за то", рекла је она.

Спречић је прецизирала да се очекује и интервенција стручне особе која ће извршити додатни преглед плинских инсталација на бензинској пумпи Петрол.

Kада се за то стекну услови, увиђај ће на мјесту догађаја обавити службеници Одјељења криминалистичке полиције Полицијске управе Тузла и инспектор протупожарне заштите.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.