Породица и пријатељи се опраштају

Данас сахрана Игора из Прњавора који је погинуо у тешкој несрећи

  • Извор: Курир
  • 17.10.2023. 09:30

Породица и пријатељи се и даље на друштвеним мрежама опраштају од младића Игора Пушкаревића (24) из Прњавора код Шапца који је у недјељу поподне заједно са пријатељем Давидом Арнаутовићем (20) погинуо у стравичној саобраћајној несрећи, а сада су објавили и када ће га испратити на вјечни починак.

Несрећа се догодила у недјељу око 18 сати када је Пушкаревић управљајући мерцедесом наводно усљед неприлагођене брзине ударио прво у бандеру, а затим у бетонску ограду поред пута, да би на крају кола завршила на крову.

– Сахрана нашег драгог Игора Пушкаревића одржаће се данас у 13 сати – пише у једној од бројних објава његових најближих.

Аутом се забио у ограду - Ово је Игор (24) из Прњавора који је погинуо у тешкој несрећи

Аутом се забио у ограду - Ово је Игор (24) из Прњавора који је погинуо у тешкој несрећи

Како су јуче рекле комшије младић се кобног дана возао по селу са Арнаутовићем, а до несреће је дошло када је кренуо у Шабац код дјевојке. Наводно, он је тада мало брже возио, изгубио је контролу над возилом и ударио у бандеру.

Такође, од силине ударца возач је испао из возила, док је његов друг остао заглављен у смрсканом мерцедесу.

Игор Пушкаревић је од задобијених повреда преминуо на лицу мјеста, док је његов сувозач након што су га ватрогасци извукли из олупине аутомобила преминуо на путу до болнице. Сцене на лицу мјеста биле су језиве.

Први снимак са мјеста гдје је наводно упуцан нападач у Бриселу

Први снимак са мјеста гдје је наводно упуцан нападач у Бриселу

– И један и други младић имали су моторе и били су у бајкерском друштву. Игор је волио брзу вожњу, а сада га је она и убила. Нажалост, иза њега су остале мајка и млађа сестра, док се он придружио оцу који је прије неколико година преминуо од болести – рекле су раније комшије и додале:

– Па само прије 20 дана је славио рођендан, ово је велика трагедија не само за породицу, него и за цијело село – рекли су они, пише Курир.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:15 Документарни програм

    ''Документарни програм

  • 13:10 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.