Сукоб

Детаљи пуцњаве у Новом Пазару, eскалирало због дјевојке

  • Извор: Агенције
  • 16.09.2023. 09:44

Драматичан преокрет догодио се прије два дана испред престижног хотела у Новом Пазару. Младић В.М. (23) употријебио је очев пиштољ да рани Т.Х. (21), остављајући цијелу заједницу у шоку и запрепаштењу, пише Санџак данас.

Иако су се првобитно сукобили због љубавних несугласица око дјевојке, ствари су додатно закомпликоване када су Вељко М. и Тарик Х. заједнички започели хотелијерски посао.

Брзо су се нашли под теретом високих трошкова и пословних изазова. Финансијске тешкоће постале су још један камен спотицања, водећи до трагичног исхода.

Међутим, важно је нагласити да овај сукоб нема коријена у етничким или националним тензијама.

Након што су били обавијештени о инциденту, припадници новопазарске полиције су ефикасно реаговали, ухапсивши Вељка М. због покушаја убиства и нелегалног посједовања оружја. Осим тога, његов отац (50) ће се суочити с правним посљедицама због немарног чувања оружја.

Млади Тарик Х. је хитно превезен у Клинички центар Крагујевац с озбиљним повредама које су му могле угрозити живот. Виши јавни тужилац у Новом Пазару наложио је притвор за В.М. од 48 сати, након чега ће бити саслушан.

Извор: Sandžakdanas.rs

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм