Horor kod Bratunca

Detalji stravične nesreće - Poginuo muškarac, dvije osobe povrijeđene, a vozila uništena

  • Izvor: Srpskainfo.com
  • 15.01.2022.12:35

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na regionalnom putu Bratunac-Srebrenica oko 18 sati smrtno je stradao Salko Sejdic iz Luke, a nastanjen na Boriću (Bratunac).

Prema informacijama iz zvorničke bolnice jedna osoba  je zadržana je na liječenju, a ostali su otpušteni iz ove zdravstvene ustanove. Povrijeđen je Z. M. (44) iz Bratunca, a u pitanju je prelom noge i nije životoni ugrožen.

Policija je sinoć saopštila da su na lice mjesta upućeni policijski službenici PS Bratunac, pripadnici Doma zdravlja Bratunac i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Bratunac. U saobraćajnoj nesreći su učestvovala dva  kombija marke “fiat”.

– Jednim teretnim vozilom je upravljalo lice inicijala S.S. iz Srebrenice koje je smrtno stradalo, dok je suvozač navedenog vozila zadobio teške tjelesne povrede. Drugim teretnim vozilom je upravljao M.Z. iz Bratunca, koji je zadobio teške tjelesne povrede. Teško povrijeđene osobe su prevezena u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, gdje su im i konstatovane navedene povrede – saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.