Tragedija

Detalji tragedije u Novom Sadu: Ušla u šaht da spasi muža pa i ona poginula

  • Извор: Агенције
  • 23.06.2023. 18:29

Milana N. (65) zajedno sa svojim suprugom Josipom N. (68) pronađena je danas oko 12 časova u šahtu kod porodične kuće u novosadskom naselju Veternik.

Bračni par je pronašao unuk, a na društvenoj mreži Fejsbuk se oglasila i kćerka poginule Milane. Pretpostavlja se da je uzrok smrti strujni udar, ali za sada to nije potvrđeno, a policijska istraga je u toku.

"Sa velikom tugom i bolom obaveštavam rodbinu i prijatelje da su moja majka Milana i moj očuh Joška tragično preminuli", napisala je kćerka Ana S.

Ubrzo su brojni prijatelji počeli da šalju poruke saučešća.

U šahtu pronađena tijela muškarca i žene

U šahtu pronađena tijela muškarca i žene

Kako je za sada poznato, Milana i Josip su sami sišli u šaht, prvo on, a zatim i ona, a trenutak su zabilježile nadzorne kamere.

"Čuli smo policiju i vatrogasce sa sirenama, i isprva smo mislili da se zapalila radionica koja se nalazi do njihove kuće. Uplašili smo se jer je tu firma za stolariju, ali kad smo se približili videli smo da se sve vrti oko šahta kuće naših dragih komšija", kaže jedan od stanara ulice u Veterniku i dodaje da se sumnja da je u šaht prvo ušao muškarac, a kada je počela da ga trese struja, žena je ušla kako bi mu pomogla i tako su tragično okončali živote.

Prema nezvaničnim informacijama, oboje supružnika su radili u Radio televiziji Vojvodine.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм