Нови Сад

Детаљи ужаса: Очевидац се онесвијестио када је видио Николу у ланцима на мосту

  • Извор: Курир
  • 12.03.2024. 16:30

Према ријечима комшија из новосадске улице у којој је Никола Т. електричном бушилицом убио своју супругу Гордану, за ову породицу постојали су само разлози за радост и славље, никако за свађе.

"Они су добро радили, једна кћерка завршила факултет и запослила се, друга студира медицину… Поред ове куће у којој су живјели сви заједно, купили су још два стана и локал, значи да новац сигурно није био мотив“, каже комшија за Курир.

Осам знакова интелигенције који не могу да се одглуме

Осам знакова интелигенције који не могу да се одглуме

Како каже, они никада нису чули Николу да прави проблеме жени или дјеци, а никада није имао несугласице ни са комшилуком.

"Они су нам стално долазили, кћерке одрасле овдје. Пред нама нису показали ниједан проблем, да ли их се било у браку не могу да тврдим, али ми смо баш шокирани“, каже он и додаје:

"Највећа ми је бол за ту дјецу јер су првенствено везане за Гоцу, то је био један другарски однос између њих. Старија кћерка је све видела, тијело своје мајке, замислите, мислим да се оне неће скоро вратити у ову кућу“.

Свети Јован је говорио да се ово дешава са душом 40 дана послије смрти

Свети Јован је говорио да се ово дешава са душом 40 дана послије смрти

Такође, сазнаје Курир, док је трајала драма на Темеринском мосту, кад је Никола Т. хтио да скочи сав у ланцима и са бетонским плочама, један од очевидаца се онесвијестио кад је видио шта ради и чуо шта изговара Никола.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.