ATV

Нестала два младића

Детаљи велике потраге у БиХ: У ријеци код Стоца пронађено возило

 • Извор: Аваз
 • 12.02.2024. 12:57

У ријеци Брегави на локалитету Питића бријег недалеко од улаза у Столац из смјера Берковића, пронађено је возило џип компас.

Ријеч је о аутомобилу којим су се током ноћи с недјеље на понедјељак из Стоца према Видовом Пољу удаљила двојица младића, М.В. (20) и Ф.С., чије годиште је, за сада, непознато.

Ова информација је потврђена за Аваз из МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона.

На лице мјеста су упућени припадници Интервентне спасилачке службе (ИСС) Мостар.

Велика потрага у БиХ: Нестала двојица младића

Велика потрага у БиХ: Нестала двојица младића

Како је рекао Зоран Влахо, предсједник ИСС-а, добили су позив од припадника ПС Столац, након чега су формисали ронилачки тим, док ће им подршку на терену пружати колеге из ГСС-а Чапљина. 

Такође, на лице мјеста се запутио и дежурни кантонални тужилац Тужилаштва Херцеговачко-неретванског кантона.

Подсјетимо, столачкој полицији је Р.В. (47) у 00:45 сати пријавила да је њен син, М.В. био у једном кафићу у Стоцу са Ф.С. те да није дошао кући, као и да је недоступан на телефон.

Из воде се појавило чудно створење, научници открили шта је у питању

Из воде се појавило чудно створење, научници открили шта је у питању

Из МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона су објавили да је сат након поноћи у полицију дошао отац од Ф.С., заједно, са С.П., који је полицијским службеницима дао информације о томе како је он дао своје возило М.В. и Ф.С. да оду у Видово поље, након чега им се губи сваки траг.

Одмах након тога током ноћи полицијске патроле су обишле град и шире подручје, али нису успјели пронаћи никакве трагове све до јутрос.

(Фото: Wikipedia)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.