Нестала два младића

Детаљи велике потраге у БиХ: У ријеци код Стоца пронађено возило

  • Извор: Аваз
  • 12.02.2024. 12:57

У ријеци Брегави на локалитету Питића бријег недалеко од улаза у Столац из смјера Берковића, пронађено је возило џип компас.

Ријеч је о аутомобилу којим су се током ноћи с недјеље на понедјељак из Стоца према Видовом Пољу удаљила двојица младића, М.В. (20) и Ф.С., чије годиште је, за сада, непознато.

Ова информација је потврђена за Аваз из МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона.

На лице мјеста су упућени припадници Интервентне спасилачке службе (ИСС) Мостар.

Велика потрага у БиХ: Нестала двојица младића

Велика потрага у БиХ: Нестала двојица младића

Како је рекао Зоран Влахо, предсједник ИСС-а, добили су позив од припадника ПС Столац, након чега су формисали ронилачки тим, док ће им подршку на терену пружати колеге из ГСС-а Чапљина. 

Такође, на лице мјеста се запутио и дежурни кантонални тужилац Тужилаштва Херцеговачко-неретванског кантона.

Подсјетимо, столачкој полицији је Р.В. (47) у 00:45 сати пријавила да је њен син, М.В. био у једном кафићу у Стоцу са Ф.С. те да није дошао кући, као и да је недоступан на телефон.

Из воде се појавило чудно створење, научници открили шта је у питању

Из воде се појавило чудно створење, научници открили шта је у питању

Из МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона су објавили да је сат након поноћи у полицију дошао отац од Ф.С., заједно, са С.П., који је полицијским службеницима дао информације о томе како је он дао своје возило М.В. и Ф.С. да оду у Видово поље, након чега им се губи сваки траг.

Одмах након тога током ноћи полицијске патроле су обишле град и шире подручје, али нису успјели пронаћи никакве трагове све до јутрос.

(Фото: Wikipedia)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм