Сребреник

Детаљи великог пожара у БиХ: Једна особа настрадала, четири повријеђене

  • Извор: Аваз
  • 14.04.2024. 18:19

МУП Тузланског кантона објавио је детаље великог пожара који је избио у складишту фирме "Дом Смрека" код Сребреника. Наводе да је једна особа смртно страдала.

"Данас 14.05.2024. године, Оперативни центар Управе полиције МУП ТК- а обавијештен је од стране дежурног ПС Сребреник да је у 14.25 пријављен пожар на објекту 'Дом Смрека' д.о.о Сребреник. На мјесто догађаја одмах су упућени полицијски службеници ПС Сребреник, дежурна екипа СХМП Дома здравља Сребреник и припадници ПВЈ Сребреник, гдје је затечено повријеђено једно лице, које је превезено у просторије СХМП Сребеник, али је усљед задобијених повреда нажалост преминуло. Смрт је потврдио љекар мртвозорник Дома здравља Сребреник, а ради се о Н.К.(51) из Рапатнице", стоји у саопштењу, преноси "Аваз".


Драматични снимци: Велики пожар у бх. фирми

Драматични снимци: Велики пожар у бх. фирми

У међувремену, око 16.25 пожар је локализован. О догађају је, такође, обавијештен дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Тузланског кантона, а на лицу мјеста налазе се и истражиоци ОКП ПУ Сребреник.

"Увиђајем ће руководити дежурни тужилац, а исти ће, по налогу и под надзором тужиоца извршити истражиоци Сектора криминалистичке полиције Управе полиције МУП ТК-а и инспектор за противпожарну заштиту, када се за то стекну услови", саопштено је из МУП-а ТК.

Због удисања штетних гасова приликом интервенције, због повреда су се у СХМП Дома здравља Сребреник јавила четири ватрогасца ПВЈ Сребреник, а након указивања медицинске помоћи два су упућена на кућно лијечење, а два у ЈЗУ УКЦ Тузла, Клинику за плућне болести.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок