Потрага

Дјевојка из Србије нестала у Зворнику: Да ли сте је видјели

Валентина Обрадовић из Србије нестала је прије шест дана и полиција позива све грађане да помогну у проналаску и дојаве уколико имају било какве информације о њеном кретању.

У ПУ Зворник наводе да је, према изјави пријавиоца, Валентина Обрадовић последњи пут виђена у недјељу 1. октобра око 23,00 часа, када се испред куће у мјесту Каракај код Зворника удаљила у непознатом правцу.

”Валентина је висока око 170 цм, има око 65 кг, крупне тјелесне конституције, дуге косе тамније боје, очи изразито свијетле зелено-плаве боје. У тренутку када је отишла, на себи је имала "nike" патике бијело-беж боје, црне хеланке, бијелу мајицу кратких рукава и црни дукс на раскопчавање", наводе у ПУ Зворник.

Полиција позива све грађане да уколико примијете особу са фотографије или дођу до других корисних сазнања о истој, о томе обавијесте најближу полицијску станицу на број телефона 122.

”Полицијски службеници ПУ Зворник предузимају све мјере и радње у циљу проналаска нестале дјевојке”, наводи се у саопштењу.


Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм