ATV

Потрага

Дјевојка из Србије нестала у Зворнику: Да ли сте је видјели

Валентина Обрадовић из Србије нестала је прије шест дана и полиција позива све грађане да помогну у проналаску и дојаве уколико имају било какве информације о њеном кретању.

У ПУ Зворник наводе да је, према изјави пријавиоца, Валентина Обрадовић последњи пут виђена у недјељу 1. октобра око 23,00 часа, када се испред куће у мјесту Каракај код Зворника удаљила у непознатом правцу.

”Валентина је висока око 170 цм, има око 65 кг, крупне тјелесне конституције, дуге косе тамније боје, очи изразито свијетле зелено-плаве боје. У тренутку када је отишла, на себи је имала "nike" патике бијело-беж боје, црне хеланке, бијелу мајицу кратких рукава и црни дукс на раскопчавање", наводе у ПУ Зворник.

Полиција позива све грађане да уколико примијете особу са фотографије или дођу до других корисних сазнања о истој, о томе обавијесте најближу полицијску станицу на број телефона 122.

”Полицијски службеници ПУ Зворник предузимају све мјере и радње у циљу проналаска нестале дјевојке”, наводи се у саопштењу.


Пратите нас и путем Вибера

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

  Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 17:00 Серија: 1994 (12+) (Р)

  Серија: 1994 (12+) (Р)

 • 17:50 По свијету са Робертом Дацешином

  'По свијету са Робертом Дацешином

 • 18:20 Српска кућа (Р)

  ТВ Серијал 'Српска кућа' прати оснивача и чланове Фондације 'Српска кућа', те представнике локалних заједница у којима граде куће за вишечлане, социјално угрожене, породице у Републици Српској.