Saopštenje

Dobojska policija oduzela dva automobila, uhapsila četiri osobe i pronašla 31 migranta

  • Извор: АТВ
  • 23.03.2023. 10:05

Policija u Doboju sinoć je oduzela dva automobila, uhapsila četiri osobe i pronašla 31 migranta, navedeno je u saopštenju.

“Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 22.3.2023. godine, oko 23.05 časova, od višestrukog povratnika u činjenju prekršaja lica inicijala V.V. iz Dervente, oduzeli su putnički automobil marke opel i isto su lišili slobode”, stoji u saopštenju. 

U saopštenju dodaju da je kontrolom utvrđeno da navedeno lice upravlja putničkim automobilom prije sticanja prava na upravljanje, te da je za kazne dužan 4.550 KM. 

"Navedeno lice je kontrolisano u mjestu Bare, područje grada Doboja, prilikom čega je utvrđeno da isto u vozilu prevozi 11 stranih državljana koji kod sebe nisu imali identifikacione dokumente”, stoji u saopštenju. 

Istog dana u mjestu Bare, oko 23.15 časova, kako stoji u saopštenju, policija je od D.P. višestrukog povratnika u činjenju prekršaja sa područja opštine Modriča, oduzeli i putnički automobil marke opel. 

“Izvršenom kontrolom utvrđeno je da navedeno lice upravlja putničkim automobilom prije sticanja prava na upravljanje, te da ima dug u Registru novčanih kazni u iznosu od 4.680 KM. 

“Protiv navedenih lica će nadležnom sudu biti podneseni Zahtjevi za pokretanje prekršajnih postupaka”, stoji u saopštenju.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 23.03.2023. godine, oko 23,00 časa, lišili su slobode lice inicijala 

K.A iz Doboja uhapšen je sinoć oko 23 časa zbog oglušavanja o naredbu policijskih službenika da zaustavi svoje vozilo te je u više navrata putnički automobilom marke folksvagen naglo startovalo prema službenom vozilu najvjerovatnije u namjeri da ga udari. 

“Kontrolom je utvrđeno da isto u putničkom automobilu prevozi deset stranih državljana bez identifikacionih dokumenata. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela ‘Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti’“, navode u saopštenju.

Kako stoji u saopštenju, kontrolisan je i putnički automobil marke opel kojim je upravljalo lice inicijala N.B. iz Dervente, prilikom čega je utvrđeno da isto vrši prevoz deset stranih državljana bez identifikacionih dokumenata. 

U saopštenju dodaju da je u vezi pronalaska 31 stranog državljanina obaviještena  Služba za poslove sa strancima - Terenska kancelarija Doboj. 

“Osim navedenih lica u Stanarima je uhapšen S.S. sa područja opštine Stanari, vozač pod dejstvom alkohola u organizmu od 2,25 g/kg, u Modriči je lišeno slobode lice inicijala Đ.L. sa područja opštine Modriča, vozač kod dejstvom alkohola u organizmu od 1,70 g/kg i u Derventi je lišeno slobode lice inicijala D.T. iz Dervente, vozač pod djestvom alkohola od 1,54 g/kg”, zaključeno je u saopštenju.

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)