Проневјера

Достављач брзе поште задржао новац од пошиљки?

  • Извор: АТВ
  • 18.01.2024. 10:00

Достављач брзе поште Б.Н. из Котор Вароша ухапшен је због сумње да је проневјерио 6.778 КМ. Ради се о новцу који су му клијенти уплатили приликом испорука пошиљки, а које није раздужио на благајни фирме.

У ПУ Бањалука наводе да је Б.Н. бивши радник брзе поште и над њим је извршена криминалистичка обрада због сумње да је починио кривично дјело проневјере.

”Одговорно лице предузећа које се бави пружањем поштанских услуга из Лакташа, пријавило је да лице Б.Н., као бивши запосленик предузећа, 28. децембра године на благајни предузећа није раздужило новац од испоруке пошиљки за наведени дан у укупном износу од око 6.778 КМ”, наводе у ПУ Бањалука.

У току је даљи рад на случају.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм