Državljani Srbije uhapšeni u Zvorniku dok su razbijali semafor

  • 11.02.2021. 08:41

Državljani Srbije uhapšeni su dok su razbijali semafor u Zvorniku i terete se za krivično djelo "Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari".

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, zatekli su na mjestu izvršenja krivičnog djela lica D.J. i A.R. državljane Republike Srbije, koja su lišili slobode zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

"Policijskoj stanici Zvornik, 09.02.2021. godine oko 23,30 časova, prijavljeno je da nepoznata lica oštećuju semafor na ulazu u grad Zvornik. Po prijavi su odmah postupili policijski službenici PS Zvornik koji su izlaskom na lice mjesta zatekli lica D.J. i A.R. koja se sumnjiče da su staklenom flašom oštetila svjetlosni uređaj za regulaciju saobraćaja" kažu iz PU Zvornik.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenih slijedi podnošenje izvještaja zbog krivičnog djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

U toku 2020. godine, Policijska uprava Zvornik je evidentirala 17 krivičnih djela prilikom kojih su osumnjičeni zatečeni na licu mjesta.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.