Teška nesreća kod Hadžića

Dvije osobe poginule u sudaru motora i automobila

  • 13.06.2020. 16:07

Dvije osobe poginule su u saobraćajnoj nesreći do koje je došlo danas u 14:50 sati na lokalitetu Vukovići (područje Hadžića) na putu prema prevoju Ivan-sedlo, potvrđeno je u Upravi policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo za Klix.ba.

"Policija Kantona Sarajevo je u 14.50 sati obaviještena da se dogodila saobraćajna nezgoda sa smrtnim posljedicama na magistralnom putu M17, u mjestu Vukovići, na putu prema Ivan-sedlu, područje opštine Hadžići", rekao je Mirza Hadžiabdić iz Odjeljenja za odnose s javnošću Uprave policije MUP-a KS.

Ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo je također obaviještena i izlaskom na mjesto događaja konstatovana je smrt oba vozača.

U nesreći su učestvovali automobil i motocikl koji su od siline udara totalno uništeni. Sudarili su se direktno.

Saobraćaj je na magistrali M-17 koja povezuje Sarajevo i Mostar potpuno blokiran do završetka uviđaja.

O svemu je upoznat i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo koji će na mjestu nezgode rukovoditi uviđajnim radnjama.

Foto: Klix.ba

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм