Пожар

Горјела зграда у Мостару, неколико особа се јавило доктору

  • Извор: Агенције
  • 06.11.2023. 07:49

Више ватрогасних возила и возила хитне помоћи упућено је у недјељу навече према мостарској четврти Текија због пожара који је букнуо у подруму стамбене зграде.

Пожар је пријављен око 22:10 сати и до истог је дошло у подрумским просторијама једне од стамбених зграда у насељу Текија.

Дим је брзо испунио стубиште зграде, а станари су позвани да остану у својим затвореним становима.

На мјесту догађаја дјеловали су и службеници Електропривреде БиХ Електродистрибуције Мостар који су привремено искључили напајање електричном енергијом, зграду у којој траје интервенција ватрогасаца.

Како незванично сазнаје "Херцеговина.инфо", неколико је особа затражило љекарску помоћ.

На терену је више ватрогасних возила и припадника Професионалне ватрогасне постројбе Мостар, неколико возила хитне помоћи, као и неколико возила и више службеника Полицијске управе Мостар.

У питању је иста зграда из које је прије неколико дана дојављен пожар којег није било.


Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм