Pokušaj ubistva i samoubistvo

Građani nakon tragedije u Bijeljini: To je žalost, to nije dobro ni malo

  • Извор: АТВ
  • 22.08.2023. 19:24

Preminuo je muškarac koji je izbo ženu nožem pa skočio sa zgrade. Za njen život ljekari se još bore. Oboje su sinoć dovezeni u Urgentni centar bijeljinske bolnice sa teškim povredama.

Pacijentkinja sa više posjekotina na šakama i jednom većom u lumbalnoj regiji. Muškarac bez svijesti i sa teškim tjelesnim povredama. Prelom karlice, višestruki prelomi lobanje, vrata i ekstremiteta. 

"Po prijemu oboje dijagnostički obrađeni i smješteni u jedinicu inezivne njege. Pacijent je preminuo jutros oko pola 5, a pacijentkinja je i dalje u intezivnoj njezi, u teškom stanju i za sada je njeno stanje stabilno", kaže Milan Todorović – načelnik Odjeljenja za hirurške grane u Opštoj bolnici „Sveti Vračevi“ u Bijeljini. 

U policijskoj upravi Bijeljina oglasili su se saopštenjem. Rade na utvrđivanju okolnosti u kojima je muškarac čiji su inicijali D.S. skočio sa četvrtog sprata, a mlađa žena zadobila više povreda. 

"Iz policijske uprave Bijeljina je saopšteno da im je sinoć oko 19 časova prijavljeno da se na balkonu stambene zgradce u ulici Pere Stanića u Bijeljini nalazi žena sa vidnim povredama i da doziva u pomoć. Policija je dolaskom na lice mjesta zatekla lice čiji su inicijali D.S. iz Bijeljine koje je skočilo sa četvrtog sprata", kaže Milan Todorović – načelnik Odjeljenja za hirurške grane u Opštoj bolnici „Sveti Vračevi“ u Bijeljini. 

Naselje u kojem se tragedija desila, bilo je blokirano tri sata. Danas, ulica Pere Stanića pusta, a u zgradu jedva da uđe po koji stanar. Zbog svega što se desilo, građani Bijeljine su šokirani. 

"Svaki dan se nešto dešava, tako da, mislim da je ovo nezamislivo bilo do sada, sad više ništa nije, čini mi se, nemoguće. Ali je strašno" 

"Pa nenormalno, nenormalno. To je nažalost pojava, nažalost pojava u zadnje vrijeme"

"To je žalost, to nije dobro ni malo.“ 

"Problemi, možda i novčani, svega toga ima. Ko zna, dolazi do sitnih svađa" , kažu građani.

Nakon stravičnog događaja, na terenu su bile sve dežurne službe. Uviđaj je izvršen u prisustvu dežurnog tužioca Okružnoj javnog tužilaštva Bijeljina koji se nije izjasnio o kvalifikaciji događaja. 

Bijeljinskoj policiji, a od strane Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, naloženo je da preduzmu sve potrebne mjere i radnje a u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti koji su se dogodili u tragičnom incidentu u ulici Pere Stanica u Bijeljini sinoc. Dakle, na ovoj lokaciji na kojoj se trenutno i mi nalazimo.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Прича се (Р)

    Емисија: Прича се (Р)

  • 13:25 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авиоџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.