Тешањ

Херој из БиХ: Син (4) спасио мајку од насилног оца

  • Извор: Кликс
  • 11.04.2024. 19:59

Мушкарцу из Тешња изречене су мјере забране у трајању од три мјесеца због напада на супругу с којом је у процесу развода и то након што је дошла по дјецу која су јој требала бити враћена након одмора у БиХ и повратка у Њемачку.

М. С. из Тешња тврди да се 7. априла упутила према кући свог супруга с којим је у процесу развода како би преузела дјецу која су код њега према ранијем договору требала бити од 22. марта до 1. априла како би се мајка с њима могла вратити у Њемачку гдје живи и ради.

Како је рекла, доласком на адресу 7. априла, њен супруг М. С. налазио се с двоје дјеце испред куће, иако је раније тврдио да се налази изван државе са старијим сином без њеног знања и питања.

Наводи да је потом мајка М. С. нормалним тоном затражила дјецу, након чега јој се супруг обратио пун бијеса уз вербални и физички напад. Потом, њена сестра стаје у одбрану, али ју је супруг од М. С. гурнуо и почео физички напад на своју супругу с којом је у разводном процесу, а све у присуству свог оца С. С.

У покушају да одбрани М. С. и њена сестра је задобила неколико удараца, те јој задаје лакше тјелесне повреде. Све се дешавало у присуству дјеце од четири или пет година старости, те у једном тренутку и 4-годишњи дјечак покушава стати у одбрану мајке која се успијева отргнути из канала гдје се налазила, те бјежи у аутомобил.

Из Министарства унутрашњих послова ЗДК су потврдили да се овај догађај десио у Тешњу 7. априла, те да су двије женске особе задобиле лакше тјелесне повреде. Мушкарац, односно, супруг М. С. је након напада ухапшен и задржан у полицијским просторијама гдје су му изречене мјере забране, а читав случај је предат у надлежност тужилаштва, пише Кликс.

Оштећена М. С. је казала да се тренутно налази у проблему да јој муж не жели дати пасоше дјеце с којима се треба вратити у Њемачку с обзиром да јој истиче годишњи одмор, а у све је укључен и Центар за социјални рад.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.