Осијек

И даље гори пластика, ватрогасац тешко повријеђен

  • Извор: Агенције
  • 05.10.2023. 07:17

И даље гори пластика у предузећу "Драва Интернационал", али се ватрогасци надају да би током јутра могли да угасе пожар, преноси Индекс.

Штаб Цивилне заштите Осјечко-барањске жупаније издао је препоруку за обуставу рада фирми у Индустријској зони Антуновац, за данас, а више информација очекује се током дана након мјерења квалитета ваздуха.

Неће бити наставе у Антуновцу и Ивановцу због ситуације с пожаром на Бријесту.

Постоји могућност да је пожар подметнут у фабрици у Осијеку

Постоји могућност да је пожар подметнут у фабрици у Осијеку

Први резултати показују загађење ваздуха које је видљиво и без уређаја, с обзиром да је дошло и до неповољног времена, смог и магла су тренутно на подручју општине Антуновац и очекује се од штаба цивилне заштите препорука која ће бити објављена.

Град Осијек је на званичним страницама објавио да резултати мјерења квалитета ваздуха показују да нема загађења у граду.

Пожар који је букнуо у кругу дворишта предузећа "Драва Интернационал" је јуче локализован и под надзором, саопштило је Јавно ватрогасно предузеће Осијек.

Приликом гашења пожара ускладиштене пластике повређена су три ватрогасца, од којих је један задобио теже повреде, саопштила је ХВЗ.

Српкиња (65) преварила Аустрију за 30.000 евра социјалне помоћи

Српкиња (65) преварила Аустрију за 30.000 евра социјалне помоћи

Директор КБЦ Осијек Жељко Зубчић рекао је за "Вечерњи лист" да је пацијент на интензивном одјељењу и на респиратору, а да је задобио опекотине високог степена на више од 50 одсто површине тијела.

Велики пожар плануо је у сриједу иза поноћи на депонији ускладиштене пластике "Драве Интернационал" на излазу из Осијека према Бријесту, а узрок је за сада непознат.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм