Адна Хелић

И позната инфлуенсерка ухапшена у акцији 'Блек тај 2'

  • Извор: Радио Сарајево
  • 22.04.2024. 21:47

У акцији "Блек тај 2", између осталих, ухапшена је и инфлуенсерка Адна Хелић, јављају федерални медији.

Хелић је ухапшена с још 22 особе, пише "Радио Сарајево".

Такође, међу ухапшенима су и шеф специјалне полиције Федералне управе полиције (ФУП) Мустафа Селмановић и сарајевски бизнисмен Гордан Мемија, неколико специјалаца или бивших припадника ФУП-а и вршилац дужности директора ФУП-а Вахидин Муњић.


Сви детаљи велике акције у Сарајеву: 23 ухапшених, подршку пружао и ФБИ

Сви детаљи велике акције у Сарајеву: 23 ухапшених, подршку пружао и ФБИ

"Полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево, под надзором тужиоца Тужилаштва Босне и Херцеговине, у сарадњи са СИПА и Обавјештајно-сигурносном агенцијом БиХ релизовала је акцију кодног назива 'Блек Тај 2' с циљем документовања кривичног дјела Организовани криминал у вези с кривичним дјелом Прање новца, кривичног дјела Давање дара или другог облика користи за трговину утјецајем, Примање награде или другог облика користи за трговину утицајем, Злоупотреба овлаштења, Примање дара или другог облика користи и кривичног дјела Одавање тајних података", саопштено је раније из МУП-а Кантона Сарајево.

У оквиру предмета 'Блек Тај 2' прикупљени су докази из криптованих апликација, а у активностима које се проводе међународну подршку су пружиле агенције ФБИ, ДЕА и Еуропол.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Микродржаве: Малта, документарни програм

    '''Микродржаве: Малта, документарни програм

  • 21:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.