Добој

Имамовић се након убиства мирно предао полицији!

У пуцњави испред ”Irish puba" у Добоју убијен је Ћамил Омеровић (28) и рањен Амар Махмутовић (37) обојица из Добој Истока. Због сумње да је починио овај стравични злочин ухапшен је Семир Имамовић (34) из Тешња који се терети за тешко убиство, потврђено је за АТВ.

Убиство се догодило синоћ око 23 часа, а као што је АТВ и објавио свему је кумовала свађа између жртава и осумњиченог, до које је наводно дошло због конобарице.

Извор близак истрази открива да се убица и осумњичени нису познавали и сумња се да је сукобу ”кумовао” аклохол.

Детаљи убиства у Добоју - избила свађа око конобарице

Детаљи убиства у Добоју - избила свађа око конобарице

Наиме, Омеровић и Махмутовић у кафић су дошли јуче око 18 часова, а три сата касније стигао је и Имамовић. Сједили су за одвојеним столовима и имали одређену комуникацију, све док није дошло до свађе.

”Дошло је до вербалног сукоба, након којег су изашли испред паба. Ту су наставили свађу и Имамовић је у једном тренутку потегао пиштољ. Омеровића је погодио са једним хицем у грудни кош и он је убрзо подлегао. У Махмутовића је испалио три хице. Два су погодила у грудни кош, а ради се о устрелној и прострелној рани, док га је трећи метак погодио у наткољеницу”, каже извор близак истрази.

Он додаје да је Имамовић након пуцњаве остао испред кафића, те да се по доласку полиције мирно предао и није пружао отпор. Приликом хапшења код њега је пронађен пиштољ, којим је злочин највјероватније почињен. Ради се о нелегалном оружју па ће осим за тешко убиство Имамовићу на терет бити стављено и кривично дјело недозвољен промет и производња оружја.

Ухапшен осумњичени за убиство у Добоју

Ухапшен осумњичени за убиство у Добоју

Иначе, осумњичени Имамовић је раније пролазио кроз полицијске евиденције, док жртве нису евидентиране као криминогена лица.

”Имамовић је раније осуђен због крађе и то на условну казну. Почетком овог мјесеца потврђена му је и оптужница за наношење тешких тјелесних повреда”, каже извор из истраге.

Имамовић је након хапшења спроведен на криминалистичку обраду, док је Махмутовић задржан на лијечењу у добојској болници и према незваничним информацијама налази се ван животне опасности.


Пратите нас и путем Вибера

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)