Сјеница

Изашао из аутомобила да сними друга како брзо вози, он изгубио контролу над аутом и ударио га

  • Извор: Нова.рс
  • 15.11.2023. 12:06

У тешкој саобраћајној несрећи која се синоћ догодила у Новопазарској улици у Сјеници, погинуо је Емир Р., док је његов друг K.Б. тешко повријеђен. Несрећа се догодила синоћ на кружном току у близини хотела Борови, гдје се једно возило преврнуло под још увијек неразјашњеним околностима, а према незваничним информацијама Нове.рс, претпоставља се да се ради о брзој вожњи.

Несрећа се догодила синоћ на кружном току у близини хотела Борови, гдје се једно возило преврнуло под још увијек неразјашњеним околностима, а према незваничним информацијама Нове.рс, претпоставља се да се ради о брзој вожњи.

Истрага у току

Припадници полиције и Хитне помоћи су брзо стигли на мјесто несреће, а према информацијама очевидаца, једна особа је убрзо преминула.

Љекари Опште болнице Нови Пазар цијелу ноћ су се борили за живот K.Б. који је такође био учесник инцидента, и његово стање је, према незваничним информацијама, још увијек тешко.

Супругу убио док је био под мјерама забране приласка жртви: Убица Бећировић није одлежао казну затвора

Супругу убио док је био под мјерама забране приласка жртви: Убица Бећировић није одлежао казну затвора

Полиција је извршила увиђај на мјесту несреће, али за сада није објављен званичан узрок несреће. Истрага је у току како би се утврдиле све околности које су довеле до овог трагичног догађаја. Kако Нова.рс наводи из незваничних извора, возило се кретало великом брзином и тако је возач изгубио контролу над возилом, које се преврнуло у кружном току.

Насилничка вожња

Увидом у приватни профил K.Б на друштвеној мрежи ТикТок, који је тешко повријеђен и којем се љекари боре за живот могу се видјети бројни видео снимци који приказују насилничку вожњу у којој је, према претпоставкама, учесник управо K.Б.

Према незваничним информацијама, синоћ је Емир изашао из аутомобила како би снимио свог пријатеља K. Б., који је желио да великом брзином прође поред Рожајца, да би направили видео снимак за друштвене мреже. Нажалост, K. Б. је изгубио контролу над возилом при великој брзини и ударио Емира, који је убрзо након несреће изгубио битку за живот. Аутомобил се преврнуо на кров и завршио неких 100 метара од пута.

Пријатељи страдалог и грађани Сјенице кажу да је Емир био добар пријатељ и добар момак, али да је волио аутомобиле и брзу вожњу, и истичу да није био проблематичан момак.

Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Ловачки савети (Р)

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.