Ub

Izboden mladić, napadač ga prvo gađao ciglom, pa mu zadao više uboda nožem u grudi

  • 21.08.2019. 11:27

Aleksandar M. (27) iz Uba zadobio je teške povrede opasne po život, koje mu je nožem nanio Aleksandar M. (25) iz te varošice, koji se nalazi u bjekstvu.

Prema saznanjima, incident se dogodio sinoć u blizini jednog marketa u Ubu, kada je povređenom mladiću prišao dvadesetpetogodišnji muškarac, koji je pokušao da ga udari ciglom.

Međutim, on je izbjegao udarac, a cigla je okrznula jednog ubskog taksistu, kome je polupano vjetrobransko staklo.

Nakon toga, mladić koji je bio predmet napada je pobjegao na parking u blizini obližnje zgrade, gdje ga je vrlo brzo sustigao muškarac koji je prethodno pokušao da ga udari ciglom.

On mu je zadao više udaraca nožem u grudi i nanio mu povrede koje su opasne po život. Napadač je potom pobjegao sa lica mjesta, a policija je raspisala za njim potjernicu.

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм