PU Foča

Izgorio pomoćni objekat u Čajniču, uhapšena četiri Avganistanca

  • 30.01.2023. 13:45

Policija u Čajniču uhapsila je u subotu četiri Avganistanca čiji su inicijali O.T., E.A., R.A. i H.R. zbog sumnje da su počinili krivino djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Naime, istog dana oko 06.45 časova Policijskoj stanici Čajniče prijavljen je požar koji je izbio na pomoćnom objektu u mjestu Staronići, opština Čajniče, te da se širi i prijeti da se prenese na ostale pomoćne objekte. 

“Na lice mjesta pored službenika Policijske stanice Čajniče izašli su i radnici Vatrogasne jedinice Čajniče koji su spriječili širenje požara dok je jedan pomoćni objekat izgorio. Operativnim radom na terenu utvrđeno je da su navedena lica od strane Državne granične policije  kontrolisana i zadržana na ulazu u Čajniče”, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari. 

Navedena lica su u nedjelju uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu predata na dalju nadležnost Okružnom javnom tužilaštvu Trebinje.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)