Sinoć oko 22 sata

Jedan lovac poginuo, a drugi teško povrijeđen u minskom polju

  • 29.07.2018. 10:44

Jedan lovac je poginuo, a drugi je teško povrijeđen u nesreći koja se dogodila u minskom polju između Vozuće i Ribnice u Opštini Zavidovići sinoć oko 22 sata.

Ova informacija potvrđena je iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona uz informaciju da je povrijeđeni prevezen u Banoviće na ukazivanje pomoći.

Prema nezvaničnim infomacijama u minskom polju je poginuo S. Z. iz Gračanice, dok je teško povrijeđen E. H. iz Srebrenika.

Na mjesto događaja je izašlao i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona, a uviđaj i izvlačenje tijela stradalog trebali bi biti obavljeno danas kada se za to steknu uslovi i uz podršku deminera civilne zaštite.

U Zavidovićima je danas organizovano okupljanje lovaca povodom otvorenja sezone lova.

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.